Elevrom forsidebilde

Elevrom


Forskjellige internat

På Solborg er det noen som bor på Vestborg, noen på Nordborg og Øvre Nordborg, noen bor på Nyborg og noen få bor på Ljosborg. Rommene er forskjellige, men alle betaler samme pris for dobbeltrom med bad. Ønsker du enkeltrom med bad, må du betale kr. 7 500 ekstra.
Alle rommene har gode senger, skrivepult, stol og garderobeskap. Du må selv ta med dyne og pute, sengetøy og håndklær og eventuelt ting til å pynte rommet med. Alle internatene har oppbevaringsplass for kofferter, sekker og sportsutstyr.
Du vil ikke få vite hvilket rom du får, før du kommer til skolen.

Vestborg

Vestborg ligger i samme bygg som matsal og dagligstue. De fleste rom er dobbeltrom med bad. Det er koselige, men ikke særlig store rom, med ett garderobeskap, stol og pult til hver elev. På vestborg har alle elevene en felles stue og kjøkken.

Nyborg

Nyborg har to etasjer med elevrom. Hver etasje har stue med kjøkkenkrok. De aller fleste rommene er dobbeltrom med bad. Badene her er nylig renovert. Rommene er lyse og fine, med ett garderobeskap, stol og pult til hver elev.

Nordborg

Nordborg har tre etasjer med elevrom. Hver etasje har egen stue og et lite kjøkken. Alle rom er dobbeltrom med bad. Rommene er trivelige, men ikke veldig store, med med ett garderobeskap, stol og pult til hver elev.

Øvre Nordborg

Øvre Norborg består av ny stue med kjøkken og en gang med nye rom. Her er det både dobbeltrom og enkeltrom med bad. Dobbeltrommene er store, enkeltrommene ikke så store. Rommene er lyse og fine, med ett garderobeskap, stol og pult til hver elev. På Øvre Nordborg er det også klasserom for flere av linjene.

Ljosborg

Ljosborg ligger i en av de flotte, gamle bygningene våre, og du må bevege deg opp en del trapper før du kommer til elevrommene. Her er det bare enkeltrom uten bad. Dusj og toalett må du dele med andre som bor på gangen din. Du betaler ikke ekstra for å bo på disse enkeltrommene.
Også her finner du en liten stue med kjøkkenbenk. Rommene er lyse og fine, med både seng og sofa, ett garderobeskap, stol og pult.

Film: Elevrom
Elevrom
Når du trykker på “Spill av”, overstyres dine personverninnstillinger og du kobles til vimeo.com