Nyheter


Tur til Thailand med Solborg

Storslåtte Thailand

Nytt 16 dagers reisekurs med Solborg folkehøgskole:
15. februar – 1. mars 2017, med mulighet til forlengelse på Hotel Asia Pattaya fram til 6. mars
Reiseledere: Egil S. Eide og Kjell Konstali

REISERUTE:

Stavanger – Amsterdam – Bangkok – Kancha- naburi med River Kwai – Sampran (Rose garden) River- side i Nakhon Pathom – Ubon – Østkysten av Siambukten – Bangkok – Amsterdam – Stavanger
Dette er den flotteste og mest spetakulære av Thailandtu- rene Egil S. Eide legger opp, sier mange tidligere deltakere med tilbakemeldinger som ”fantastisk” – ”storslått” – ”enestående” – ”beste turen jeg har opplevd.” Nå har DU muligheten til å bli med til det rotekte, virkelige ”Smilenes land”, som samtidig er karakterisert som et ”even- tyrland”.

PROGRAMSKISSE

Dag 1-2: Avreise fra Sola til Bangkok. Flyavgang:11.40. Fram- møte to timer før. Velkomstmid- dag på Hotel Royal Princess Larn Luang.
Dag 3-4: Sightseeing med besøk til templet Wat Mahathat og Blomstermarkedet. Shopping. Båttur med middag på Chao Phraya elven gjennom Bangkok. Avreise dagen etter med kanal- tur i flytende marked og deretter med buss til Kanchanaburi og Broen over Kwai, kirkegården for allierte soldater og besøk i ele- fantleir med mulighet for ridetur på elefantryggen.
Dag 5 og 6: Rolig dag i et uvan- lig hageanlegg og ved svøm- mebasseng på Hotel Pung Waan Kwai Noi. Etter to netter tilbake til Kanchanaburi og videre til det berømte Sampran Riverside (Rose Garden) med omvisning og kulturaktiviteter, der du selv kan delta. Nytt opplegg.
Dag 7 og 8: Etter noen timer
i vakre omgivelser til flyplas-
sen og med Thai Airways til nordøst-regionen (Isaan), det virkelig rotekte Thailand. Middag i provinshovedstaden før vi drar til Tohsang Khongciam Resort, en sjarmerende oase like ved Mekong-elven og med utsikt
til Laos. Her får dere en rolig hviledag i spennende miljø og mulighet til massasje.
Dag 9 og 10: Med buss til Kongehusets prosjekt: Sirindhorn Dam, besøk med middag og oppvisning av internatelevene på Immanuelhjemmet. (NMS)Flott opplevelse! Deretter til hotell Sunee Grand i provinshovedsta- den Ubon Ratchatthani. Dagen etter sightseeing med besøk i skogtemplene Wat Pah Nanachat og Wat Nong Pah Pong.
Dag 11-14: Morgenfly til Bang- kok og med buss til østkysten av Siambukta og Hotel Asia Pattaya, der vi får usedvanlig god service av direktør Phisut og han stab. Rolige dager med avslapping og rekreasjon i hage, ved svømme- basseng og strand. Avskjedsmid- dag.
Dag 14-15: Etter lunsj til Bang- kok med middag og overnatting på det fine hotell Grand Four Wings før hjemreise med KLM flight ca. kl. 12.30.

• Samtlige hoteller har svømme- basseng.
• Mulighet for å forlenge turen med fem dager på Hotel Asia med inkludert frokost.
• Lunsjer og middager på se- riøse hoteller og restauranter. Inkludert i prisen.
• Gode veier og dyktige sjåfører (vår erfaring)

EGIL S. Eide, prest, forfatter, tidligere redaktør, har i om lag 20 år lagt opp og ledet tema og opplevelsesreiser til Thailand. Han kjenner landets fire regioner inngående og har skrevet tallrike artikler og holdt foredrag om landets historie, kultur, religion, folkeliv, kirke og misjon. I 2008 ble han av myndighetene tildelt hedersprisen” Award Friends of Thailand”, og i 2011 fikk han Kong Haralds fortjenstmedalje. Han har et bredt kontaktnett som gjør dette til en rundtur utenom det alminnelige. En kvalitetstur der alt er inkludert. Du får mye for pengene!

PRIS/påmelding:

Per person: NOK 22 200 + flyavgifter per dags dato NOK 2 400 Tillegg for enkeltrom: NOK 3 900
Tillegg. Pris per person i dobbeltrom med frokost, 5 dager forlengelse på Asia Pattaya NOK 1 950.
Tillegg. Enkelt rom med frokost, 5 dager forlengelse på Asia Pattaya NOK 3 700
Tillegg. Transport til flyplassen (rimelig)
Prisen inkluderer rutefly med KLM og Thai Airways. Overnatting i dobbeltrom med meget god standard, full pensjon i Thailand, fellestransport og samtlige utflukter, sightseeinger, reiseleder- og guidetjenester.

Ikke inkludert:

Reise og avbestillingsforsikring, tips, drikke til maten.
Forbehold om mindre pristillegg ved ev. avgifts- og valutaendringer.

Påmelding til Solborg Folkehøgskole: tlf. 51 51 01 00 eller e-post: [email protected]

Ved påmelding sendes en faktura på kr. 2000 per person. Beløpet trekkes fra turprisen når hovedfaktura sendes. Ring gjerne Egil S. Eide for mer info: 51 65 03 61.
Velkommen til en inntrykksrik og kontrastfull rundreise!

*Turen arrangeres som reisekurs i regi av Solborg folkehøgskole Kurs/forberedelsesdag på Solborg lørdag 22. oktober
kl.10.00 – kl.14.00*