Nyheter


Humoristisk konsert med Paul Colman

Den britisk-australske gitaristen, vokalisten, pianisten og komponisten, Paul Colman, trollbandt elevene på Solborg i midten av april med sin publikumsfriende humor og fengende låtvalg med meningsfylte og dype tekster. Paul er en typisk sing and songwriter innen sjangeren kristenpop og poprock, men det er vel så mye det han gjør mellom sangene som gjør han til en populær artist. For år etter år blir han invitert til å spille på Skjærgårds Music and Mission Festival på Risøya. Der har han deltatt i alt syv ganger og han har vært i Norge hele 23 ganger i løpet av sitt 47 år gamle liv.

Colman ble født i London, men familien flyttet til farens hjemland Australia da han var sju år gammel. Han viste tidlig interesse for musikk, men det var først etter at han ble voksen at han begynte å satse på det.
I perioden 1998 til 2004 spilte Colman med gruppen Paul Colman Trio. I tidsrommet 2005-2009 var han gitarist i Newsboys, men siden dette har han satset på en solokarrière. Han har et bredt publikum og spiller på alle steder fra puber til bedehus. Men hans budskap er klokkeklart, nemlig at Jesus er veien, sannheten og livet.
Colman delte både oppturer og nedturer av sitt liv, og hans ekte og personlige vitnesbyrd sammen med hans engasjerte sceneopptreden og fengende låter, gjorde at elevene synes dette var en meget bra konsert. Noen fikk litt ekstra oppmerksomhet under konserten som bl.a Sigve Haugsdal som skulle synge solo og Ruben Andre Hansen som under hele konserten fikk morsomme kommentarer fra Paul Colman (se bildet).

Skål med Paul Colman, artisten fra Australia fikk virkelig lattermuskelaturen til å bevege seg under konsertopptredenen på Solborg folkehøgskole i april 2015. Paul Colman besøkte Solborg folkehøgskole 15. april 2015