Streamteam


Streamteam


Linja for din indre nerd. For deg som elsker data, brettspill, teknologi, nerdekultur og samarbeid. Vi setter opp TV-studio og utvikler våre egne konsept til streaming.

StreamTeam

Dette er et team som består av alle varianter og grader av det å være nerd, og vi håper du finner din plass i vårt team. Hovedsakelig skal vi drive med streaming, og innholdet i våre produksjoner er det du og teamet som bestemmer. Kanskje blir det et talkshow om ditt favorittspill, et gameshow om Star Wars-kunnskap eller et TV-kjøkken der vi lager kaker med nerdetema?
Vi begynner enkelt, og du får prøvd deg i mange forskjellige roller. Utover året prøver vi å gjøre produksjonene og innholdet mer og mer avansert. Hvor langt klarer StreamTeam å strekke seg?

Data- og brettspill

Spill og lek er også viktige deler av StreamTeam. For å fungere best mulig som et team, må vi bli godt kjent med hverandre og tørre å være litt uhøytidelige. Dataspill og brettspill er en gøy måte å lære å kommunisere og samarbeide på. Vi skal spille både kjente og ukjente spill sammen, og av og til arrangerer vi LAN og brettspill- kvelder. Kanskje kan du mye om teknologi og data, eller kanskje du bare er veldig interessert? Uansett hvor du er på skalaen, så er du velkommen til StreamTeam.

Nerdekultur

I en nerde-klasse som StreamTeam må vi også ha rom for å dele og utforske våre interesser. Vi ser filmer sammen, YouTube-serier, leser bøker, hører på podcast og musikk, følger med på store eSport-turneringer og diskuterer det siste innen ny teknologi. Alt dette virker som inspirasjon til neste StreamTeam-sending.

Passer linja for deg?

Vi ønsker at det skal være en god opplevelse å komme til StreamTeam uansett hvordan ditt nivå er. Det eneste vi stiller krav til, er din innstilling og ditt engasjement. StreamTeam er en praktisk linje, med mye bruk av data og teknologi. Du må ha med deg en privat PC med Windows. Lurer du på om PC-en din er god nok, eller trenger du hjelp til å kjøpe ny, så kan du kontakte skolen. Vi skal prøve å hjelpe deg så godt som mulig.

Lærer på linja er Sveinung Gjerde

Sveinung GjerdeSveinung har en bachelorgrad i TV-produksjon fra Lillehammer og har jobbet i NRK 1,5 år. Han er en allsidig kar med mange ulike interesser, både innen data, sport og musikk. Sveinung er ein teknisk alt-mulig-mann, fagleg sterk og stiller alltid opp når det trengs. Sveinung er faktisk den kulaste nerden eg kjenner, sier tidligere elev!

Priser for skoleåret 2018-2019:

Et år på StreamTeam koster kr. 110 020. Det inkluderer studietur, opphold, påmeldingsgebyr, valgfag m.m.

Finn ut mer om oss på sosiale medier

Finn ut mer om oss på Instagram
Vi er også på YouTube
Du kan finne ut mer om hva vi gjør på Twitch ved å klikke her: Twitch

Linjetur på StreamTeam

California

Vår hovedtur går til California. Vi skal besøke San Francisco med blant annet Golden Gate, Alcatraz og det kjente Chinatown- distriktet. Silicon Valley ligger like ved, som teknologi-sentrum med mange av de største teknologifirmaene sine hovedkvarter. Deretter reiser vi sørover til LA og Hollywood med blant annet Walk of Fame og Universal Studios.

I tillegg til vår hovedtur, tar vi noen turer innenlands på firmabesøk og «bli kjent» turer.

Velkommen

Hilsen Sveinung