Nyheter


Vi har gleden av å invitere dere til foreldrehelg på Solborg fra fredag 5. til
lørdag 6. mai 2017. I år har vi lyst til å gi dere en liten smakebit på et folkehøgskoleår, derfor har vi kalt helgen for «Mini-folkehøgskole for foreldre».

PROGRAM

Fredag 5. mai
18.00-19.30 Kveldsmat
20.30 Konsert ved elever. Kaffe m.m. etter forestillingen.

Lørdag 6. mai
10.00-11.30 Seminar/Mini-folkehøgskole
12.00-13.30 Koldtbord for klassene; Adventure Action Sport – Film – Global Village Connect – Global Village Foto Go/Pro og GloBall United. Samtidig linjesamling for klassene; Art, Ceramics & Travel – Bilde, Form & Kunst – Klær, mote og design – Life Changing Fitness – Multisport Pluzz – Musikkproduksjon og Rampelys Scene.
14.00-15.30 Koldtbord for klassene; Art, Ceramics & Travel – Bilde, Form & Kunst – Klær, mote og design – Life Changing Fitness – Multisport Pluzz – Musikkproduksjon og Rampelys Scene. Samtidig linjesamling for klassene; Adventure Action Sport – Film – Global Village Connect – Global Village Foto Go/Pro og GloBall United
16.00 Festsamling i foredragssalen.
18.00 Kaffe m.m. i matsal/dagligstue.

Vi har sendt ut invitasjonsbrev med informasjon vedr. påmelding til foreldre/foresatte via mail til de vi har mailadressen til og pr. brevpost til de vi ikke har mailadressen til. Vennligst ta kontakt med skolen hvis du ikke har fått dette, så sender vi det til deg pr. mail eller post. Vi ønsker påmelding innen 24. april.