Life Changing Fitness


Life Changing Fitness


Har du et ønske om å skape gode og sunne livsstilsvaner? På Life Changing Fitness får du variert trening og undervisning innen trening, kosthold, helse og idrettspsykologi.

Målsetting

Vi starter året på Life Changing Fitness med at du får mulighet til å utforme dine egne mål. Sammen med læreren din, vil du lage en plan for hvordan du kan nå dem.
Mesteparten av undervisningen skjer utenom klasserommet, men i en til to økter i uka vil vi ha temabaserte foredrag innen kosthold, helse, trening og mental trening.

Fysisk trening

Vi legger vekt på at du selv kan velge mye av innholdet i timeplanen, spesielt innenfor tema trening. Det betyr i praksis at hvis du ønsker å trene styrke fremfor kondisjon, så står du fritt til dette. Treningsformer du kan velge mellom er styrketrening, spinning, bodypump, TRX slyngetrening, yoga, sirkeltrening, svømming med mer.

Mental trening

Mental trening inneholder temaer som motivasjon, målsetting, selvbilde, stressmestring og fokus.

Matlaging

En viktig del av undervisningen på Life Changing Fitness består av matlaging. Skolen har eget skolekjøkken hvor vi jobber sammen i grupper. Maten lager vi fra bunnen. Alle liker å spise det vi lager, og vi deler gjerne. Det hender vi får lage mat på skolens hovedkjøkken til hele skolen, i samarbeid med skolens kokker. Ellers vil du i løpet av skoleåret få inspirasjon fra profesjonelle kokker, og du får lære om sammenhengen mellom mat og god helse.

Livsstilsvaner

Dette året gjelder det å skape gode livsstilsvaner som du kan ha bruk for resten av livet.
Gjennom samtaler med læreren din vil du bli utfordret til å utvikle deg både personlig og faglig.

Lærer på linja er Kjetil Sætre

Kjetil SætreKjetil har utdanning innen idrett og ernæring fra Universitetet i Stavanger. På Life Changing Fitness underviser Kjetil i de fagområdene han brenner for: trening, ernæring, personlighetsutvikling, matlaging og helse. Å motivere unge mennesker til å sette seg mål og å jobbe for å nå dem, passer ham midt i blinken.
E-post

Mariell, tidligere elev på Life Changing Fitness

LCF-linjen er utrolig bra, her får du ta treningen i ditt eget tempo slik at du når dine egne mål. Vi lærer mye om kosthold, vi får vite hva vi bør spise og hvorfor vi bør spise det.
Skolen ligger sentralt, det er korte avstander til det meste. Linjen har veldig god personlig oppfølging og en lærer mye om seg selv. I linja inngår også et medlemskap på Aktiv treningssenter som du kan gå på når det passer deg. Det blir også tur til Dubai og Abu Dhabi! Jeg anbefaler virkelig denne linjen og skolen.

Sitat – Kari Jaquesson

For meg handler det å leve et sunt liv – eller et Fitnessliv – om så mye mer enn å ha en kropp som ser ut på en bestemt måte. Å leve slik kroppen er ment å leve – i daglig aktivitet er et must, likeså det å mate kroppen med nok av de stoffene den trenger for at alle prosessene skal kunne fungere som de skal.

Priser for skoleåret 2018-2019:

Et år på Life Changing Fitness koster kr. 111 020. Det inkluderer studieturer, opphold, påmeldingsgebyr, valgfag m.m.

Kompetanse

Et år på Solborg gir 2 tilleggspoeng ved opptak til høyere utdanning.

Linjetur

Dubai og Abu Dhabi

Vi reiser på en 14 dagers studietur til Dubai. Her skal vi utforske nye treningsformer, en ny kultur og lære mer innen trening, helse og kosthold.

Dubai er den største og mest populære byen i de Forente arabiske emiratene (UAE). Byen er blant annet kjent for noen av verdens høyeste og mest spektakulære byggverk, og har andre spenstige prosjekt som innendørs skianlegg og de kunstige palmeøyene. I Dubai vil vi oppleve noen av kontrastene mellom Arabia og Europa.

I løpet av oppholdet vil vi også besøke hovedstaden i UAE, Abu Dhabi.

Facebook og Instagram

Du kan lese mer om oss på facebooksida vår, LCFSolborg

Du kan og følge oss på Instagram: Life_Changing_Fitness

Velkommen

Med vennlig hilsen Kjetil